villaer af exceptionel kvalitet & stil

Udendørsbyggerier

Tilbygning:

Udendørsbyggerier

Vi er kan tilbyde et fuldt spektra af udendørsbyggerier, ink. de der er beskrevet nedenunder. Hvis I har andre behov, end de der er beskrevet nedenunder, så tøv ikke med at kontakt os.

Tilbygning

Vi kan lave tilbygninger til jeres iforvejen eksisterende hjem, uanset om de er lavet af sten eller beton. En indledende inspektion vil være nødvendig for derefter at afgøre, hvilken stand det eksisterende fundament er i.

Vores erfarende håndværkere vil sørge for at jeres nye rum, kommer til at passe naturligt sammen med jeres allerede eksisterende hus.

Landskab

Vi tilbyder en service, hvor der laves en landskabsplan vedrørende jeres ejendom for at drage fordel af de naturlige karakteristiske træk, samt at få mest ud af den udsigt som I har.

Vægge

Ligesåvel som afgrænsning af jeres hjem yder stenvægge også en sikkerhed, samtidig med at det giver jeres drømmehjem et æstetisk udseende. Vores vægge bliver konstruerede ud fra et stort udvalg af tilgængelige natursten, i netop den højde I ønsker, men altid som vores standarder foreskriver det – dobbelt tykkelse af hensyn til styrke og holdbarhed.

Gårdhaver og balkoner

For fuldt ud at opleve skønheden ved udendørsliv og for at maksimere jeres beboelsesareal, kan vi skabe et udendørs sammenkomstsområde med udgang fra et hvilket somhelst værelse i huset.

"Forestil jer at sidde i gårdhaven og nippe til jeres vin samtidig med den kretanske solnedgang."

Grill og køkkener

Grill og overdækkede udendørskøkkener meget mere end et par mursten og en grill. Kretanske udendørskøkkener kan indbefatte traditionelle ovne, murstensgrill og overdækning samt strøm til et velassorteret køleskab.

Yderlige muligheder
  • Carporte
  • Garager
  • Indkørsler
  • Sten og planter
  • Swimming pools
  • Jacuzzier