villaer af exceptionel kvalitet & stil

Links

Alle links på denne side vil sende jer videre til andre websites, som vil åbne op i nye vinduer eller faner.

Selvom vi yder disse links for jeres bekvemmelighed, er Vamos Villaer ikke ansvarlige for indholdet eller nøjagtigheden af disse websites.

Some useful advice can be found here.

Rådgivning

Erhvervelse af grund, byggetilladelser, IKA skatter og krav om EOT turist tilladelser er emner indenfor lovgivningen, som “desværre” er udenfor vores myndighed. Følgelig, for at få uafhængige og præcise råd, opfordrer vi jer på det kraftigste til at overveje udnævnelse af en juridisk repræsentant, som kan hjælpe jer med at skaffe de nødvendige dokumenter samt nødvendige tilladelser, sådan at jeres oplevelse bliver så behagelig som mulig. De nedenfor viste udgivelser kan muligvis være interessante.

Arkitekt og ingeniør

En vigtig del af ethvert byggeprojekt, er udnævnelsen af en kvalificeret arkitekt eller ingeniør, til at føre opsyn med planlægningsprocessen samt at sørge for at jeres overordnede design er gennemførlig med henblik på byggebestemmelser og konstruktion. Vamos Villaer er istand til yde denne service gennem vores egen kvalificeret arkitekt. Selvom I ønsker at udnævne jeres egen, så findes der mange kvalificerede arkitekter at vælge imellem.

Advokat

Som det gælder med alle financielle foretagender, er det vigtigt, at I får upartiske råd og repræsentation fra en kvalificeret juridisk part, der arbejder for at fremme jeres ønsker. I bør udnævne jeres egen advokat til at handle på jeres vegne.

De følgende er velrespekterede i Hania området:

Notaris Publicus

Såvel som en advokat, har I også brug for en notarius. I grækenland er det notarius, der udfærdiger kontrakten. Normaltvis vil jeres advokat anbefale en, men I kan vælge at finde en selv.

Bolig Varetagelse

Hvis I ikke forventer at bo i jeres hus permanent, kan det tænkes, at I ønsker at hyre et Bolig varetagelses firma. Der er adskillige i området.

Thistle Property Maintenance Services

Crete Property Uncovered